Sherwin-Williams autolak


SHERWIN-WILLIAMS is een Amerikaanse fabrikant van formaat op het gebied van coatings. Zij produceren hoogwaardige autolakken waarbij milieutechnische- en veiligdheidsaspecten een belangrijke rol spelen. Met onder andere vestigingen in USA, Italië en Frankrijk hebben zij een zéér goede reputatie op het gebied van autolakken.

In 2006 heeft AJ Coating, na uitgebreide testen in het SHERWIN-WILLIAMS trainingscentre te Mechelen (B) het dealerschap van dit merk verworven. In het maar liefst 143 jarige bestaan van dit bedrijf is pas onlangs, na overname van o.a. Scott Warren in Italië de oversteek naar Europa een feit geworden. En dat blijft niet onopgemerkt!  

Door een "state of the art" VOC compliant productenlijn, gekoppeld aan (nagenoeg) de eigenschappen van een "conventioneel" product qua droogtijden en applicatie, is een schitterend alternatief ontstaan voor de producten die u nú gebruikt.
Met name bedrijven waarbij de factor "tijd" doorslaggevend is, nodigen wij van harte uit eens kennis te maken met SHERWIN-WILLIAMS!
Is uw interesse gewekt? Stuur ons dan een E-mail en wij nemen contact met u op.