Over AJ Coatings - Autolakken en industrielakken


AJ Coatings heeft veel vertrouwen in haar relaties en de slagkracht van haar eigen organisatie. Er worden uitsluitend producten van topkwaliteit geleverd en met gerenommeerde leveranciers zaken gedaan. Service en persoonlijk contact met onze eigen commerciële en technische mensen staat voorop in de ondersteuning van onze klanten.

   

Het totale leveringspakket op het gebied van Autoreparatielakken, Industrielakken, Carrosseriegereedschappen en de uitgebreide serviceverlening is erop afgestemd de relaties van AJ Coatings in staat te stellen het maximale rendement uit uw bedrijfsactiviteiten te halen. Daarnaast zijn onze activiteiten verder uitgebreid met lakproducten voor industrieel spuitwerk, alsook voor interieurbouwers en de meubelindustrie.

Tevens leveren wij een groot assortiment Non- Paint artikelen onder de naam UniQum. Onder deze naam hebben wij met een aantal andere autolakken dealers in Nederland onze Non Paint inkoop verder uitgebreid met een exclusief assortiment aan kwaliteitsproducten voor onder andere de autoschadeherstelbranche.

 

Om de kwaliteit van haar interne bedrijfsprocessen extra te bewaken wordt al vele jaren achtereen conform de ISO- kwaliteitsnormen gewerkt.